Καλωσόρισμα Δημάρχου
Δήμος Μεσσήνης

Φίλες και Φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου Μεσσήνης.

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τις όμορφες παραλίες του Δήμου μας, το φυσικό του περιβάλλον, τα γραφικά χωριουδάκια του, τα πολιτιστικά του μνημεία, τα προϊόντα, την παράδοσή του.

Με την ενημέρωση της ιστοσελίδας του Δήμου μας, στοχεύουμε στην αναβάθμιση της ενημέρωσης των πολιτών αλλά και στην αναβάθμιση των μηχανισμών εξυπηρέτησης, που αποτελούν πρωταρχικό μέλημα της νέας Δημοτικής Αρχής. Στο γενικότερο πλαίσιο ανάπτυξης και προοπτικής του Δήμου, στοχεύουμε σε ένα σύγχρονο και λειτουργικό Δήμο όπου η τεχνολογία θα τεθεί στις υπηρεσίες του πολίτη.

Ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον να εξασφαλίσουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετείστε από τις υπηρεσίες του Δήμου Μεσσήνης μέσα από αυτή τη φιλόξενη ιστοσελίδα, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε. Προς το παρόν, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, σας καλούμε να περιηγηθείτε στον ευλογημένο και εύφορο τόπο μας.

Ευελπιστούμε το σύγχρονο αυτό εργαλείο να συνδράμει στην έγκυρη και άμεση ενημέρωση, ώστε οι δημότες και οι επισκέπτες να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες του Δήμου.

Καλή περιήγηση και ελπίζουμε η ηλεκτρονική αυτή σελίδα να αποτελέσει ένα ακόμη κίνητρο της καθημερινής μας επαφής.

 

Γιώργος Αθανασόπουλος

Δήμαρχος Δήμου Μεσσήνης