Μήνυμα προς τους μαθητές που ξεκινούν τη Δευτέρα τις πανελλαδικές εξετάσεις απευθύνει ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Το μήνυμα έχει ως εξής:

“Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές,

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων την Δευτέρα, εύχομαι σε όλες και όλους σας καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Αυτή η εξεταστική διαδικασία μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες φέτος για σας, είναι μία πρώτη σημαντική μάχη στη ζωή σας που θα επιβραβεύσει την προσπάθεια και το ταλέντο σας και θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Χωρίς άγχος, με υπομονή και αισιοδοξία, οι προσπάθειές σας θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εύχομαι να ανταμειφθούν οι κόποι σας και να αποτελέσουν την απαρχή μιας ανοδικής πορείας στη γνώση. Αρκεί να έχετε πάντα μαχητικότητα, αισιοδοξία και να μην εγκαταλείπετε τους στόχους και τα όνειρά σας γιατί μία μόνο μάχη δε μπορεί να καθορίσει όλη την υπόλοιπη ζωή σας. Ως υποψήφιοι φοιτητές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είστε το μέλλον του τόπου μας και έχετε την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των γονιών σας, των εκπαιδευτικών σας και όλων μας.

Ολόθερμες ευχές για καλή επιτυχία!

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης

Γιώργος Αθανασόπουλος”