Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Δημοτική Αρχή » Ανακοινώσεις » Άμεση παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής στον δρόμο όπου διασκορπίστηκε το πυρηνόλυμα
Άμεση παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής στον δρόμο όπου διασκορπίστηκε το πυρηνόλυμα

Μετά την άμεση παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής και σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης και την Τροχαία Καλαμάτας, αποσοβήθηκε ο κίνδυνος ατυχήματος στην 3η Επαρχιακή Οδό, όπου κατά τη διάρκεια της νύχτας, διασκορπίστηκε μεγάλη ποσότητα πυρηνολύματος από αμέλεια οδηγού φορτηγού που τη μετέφερε.

Το πυρηνόλυμα διασκορπίστηκε σε έκταση περίπου 15 χλμ. με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στον οδικό άξονα Μεσσήνης-Τριόδου-Αριστομένη.

Από νωρίς το πρωί, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Γαλιάτσος και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με το Α.Τ. Μεσσήνης, την Τροχαία Καλαμάτας και τη Δημοτική Αστυνομία, ενημέρωναν τους διερχόμενους οδηγούς, ενώ τοποθετήθηκαν προσωρινές ειδικές σημάνσεις. Μέχρι αργά το απόγευμα γινόταν αποκατάσταση με προσθήκη πυρηνόξυλου κατά μήκος του δρόμου.

Επειδή βρισκόμαστε στην εποχή της ελαιοσυγκομιδής και ο συγκεκριμένος επαρχιακός δρόμος έχει αυξημένη κίνηση, εφιστούμε την προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς τις επόμενες μέρες, αφού θα συνεχιστούν οι παρεμβάσεις μέχρι την οριστική αποκατάσταση του προβλήματος που προέκυψε.