Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2021 » Άνοιξαν σήμερα οι πόρτες του Βρεφονηπιακού και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Μεσσήνης
Άνοιξαν σήμερα οι πόρτες του Βρεφονηπιακού και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Μεσσήνης

Άνοιξαν σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου, οι πόρτες του Βρεφονηπιακού και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Μεσσήνης και υποδέχθηκαν μετά από αρκετό καιρό, ευδιάθετα και χαρούμενα παιδάκια που ξαναντάμωσαν με τους φίλους τους.

Για να επιστρέψουν τα παιδιά με ασφάλεια, ο Δήμος Μεσσήνης προέβη τις προηγούμενες μέρες, μέσω των υπηρεσιών του, σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες καθαρισμού και απολύμανσης των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των Παιδικών Σταθμών.

Υπενθυμίζεται ότι για την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων, ακολουθείται αυστηροποιημένο πρωτόκολλο για τους εκπαιδευτικούς, με υποχρεωτικό self test 2 φορές την εβδομάδα και χρήση μάσκας καθ’ όλη την διάρκεια του ωραρίου τους. Αντιθέτως, τα παιδιά προσέρχονται χωρίς μάσκα και τεστ, όπως προβλέπουν οι υπουργικές αποφάσεις.

Τα πρωί επισκέφθηκε τις δημοτικές δομές η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα, όπου διαπίστωσε την εύρυθμη λειτουργία τους κατά την επιστροφή εκπαιδευτικών και παιδιών.

  ΠΔ1          ΠΔ3           ΠΣ2

Άνοιξαν σήμερα οι πόρτες του Βρεφονηπιακού και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Μεσσήνης
photo
photo
photo