Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2021 » Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Μεσσήνης στις 15, 16 και 17 Ιουνίου
Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Μεσσήνης στις 15, 16 και 17 Ιουνίου

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο Δήμος Μεσσήνης, ως  Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης  της  Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η  διανομή θα γίνει Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 15, 16, και 17 Ιουνίου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τρίτη 15 Ιουνίου:

Στο Δημαρχείο Βαλύρας από τις 8 π.μ. έως τις 9 π.μ.

Στο Δημαρχείο Ανδρούσας από τις 9: 30 π.μ. έως τις 10:30 π.μ.

Στο Δημαρχείο Αριστομένους από τις 11 μ. έως τη 12 μ.μ.

Στο Δημαρχείο Χατζή από τις 12:30 μ.μ. έως τις 1:30 μ.μ.

Τετάρτη 16 Ιουνίου:

Στο Δημαρχείο Αγίου Ανδρέα από τις 8 π.μ. έως τις 9 π.μ.

Στο ΚΕΠ Πεταλιδίου από τις 9:30 π.μ. έως τις 10:30 π.μ.

Στο Δημαρχείο Μεσσήνης από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Πέμπτη 17 Ιουνίου:

Στο Δημαρχείο Μεσσήνης από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Πρόκειται να διανεμηθούν είδη παντοπωλείου, χαρτικά, κ.ά. 

 Για την ημέρα και το σημείο διανομής οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms. Επειδή η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ, οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους καθώς επίσης και την Αστυνομική τους Ταυτότητα. 

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό  πληρεξούσιο.

Κατά την διανομή, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις περί προστασίας από τον covid-19. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, τηλ.2722360150.  

 

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Μεσσήνης στις 15, 16 και 17 Ιουνίου
photo