Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2021 » Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από 6 έως 8 Απριλίου στον Δήμο Μεσσήνης
Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από 6 έως 8 Απριλίου στον Δήμο Μεσσήνης

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο Δήμος Μεσσήνης, ως  Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης  της  Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η  διανομή θα γίνει Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 6, 7 και 8  Απριλίου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τρίτη 6 Απριλίου:

Στο Δημαρχείο Βαλύρας από τις 8 π.μ. έως τις 9:30 π.μ.

Στο Δημαρχείο Ανδρούσας από τις 10 π.μ. έως τις 11:30 π.μ.

Στο Δημαρχείο Αριστομένους από τις 12 μ. έως τη 1:30 μ.μ.

Στο Δημαρχείο Χατζή από τις 2 μ.μ. έως τις 3 μ.μ.

Τετάρτη 7 Απριλίου:

Στο Δημαρχείο Αγίου Ανδρέα από τις 8 π.μ. έως τις 9 π.μ.

Στο ΚΕΠ Πεταλιδίου από τις 9:30 π.μ. έως τις 10:30 π.μ.

Στο Δημαρχείο Μεσσήνης από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Πέμπτη 8 Απριλίου:

Στο Δημαρχείο Μεσσήνης από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

 

Τα είδη που θα διανεμηθούν στις οικογένειες είναι:  είδη παντοπωλείου, μαναβικής, τυριά, κρέατα, απορρυπαντικά, παιδικά είδη, χαρτικά, γραφική ύλη, είδη για αστέγους, κ.α.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms για την ημέρα και το σημείο διανομής.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ. Για τον λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς του καθώς επίσης και την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό  πληρεξούσιο. Κατά την διανομή, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις περί προστασίας από τον covid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων στο τηλ: 27223-60185.

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από 6 έως 8 Απριλίου στον Δήμο Μεσσήνης
photo