Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2021 » Ξεκίνησε ο κατ’ οίκον εμβολιασμός στην περιφέρεια του Δήμου Μεσσήνης
Ξεκίνησε ο κατ’ οίκον εμβολιασμός στην περιφέρεια του Δήμου Μεσσήνης

Ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες στην περιφέρεια του Δήμου Μεσσήνης, ο κατ’ οίκον εμβολιασμός. Ο Δήμος θέλοντας να συνδράμει στην προσπάθεια  εμβολιασμού όσων δημοτών για λόγους υγείας δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα, διαθέτει ένα όχημα και έναν οδηγό για όσο διαρκεί η δράση, σε συνεννόηση με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και το Κέντρο Υγείας Μεσσήνης.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν 10 εμβολιασμοί κατ’ οίκον την Τρίτη 10 και την Πέμπτη 12 του μήνα, σε χωριά του Δήμου μας, εξαντλώντας την ημερήσια πρόβλεψη εμβολιασμών. Η δράση θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα με προγραμματισμένα ραντεβού.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατ’ οίκον εμβολιασμός, γίνεται με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και τα ραντεβού κλείνονται στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης και στα τηλέφωνα 27220-36000 και 27220-24751 και στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεσσήνης στο τηλέφωνο 27223-60150 (Αστρινιά Αδαμοπούλου).

Για το ραντεβού απαιτούνται: αριθμός ΑΜΚΑ, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας. Η δράση αυτή αφορά άτομα που πάσχουν από τετραπληγία, παραπληγία, ανοϊκά άτομα, πάσχοντα από αλτσχάιμερ, άνοια καθώς και άτομα μη δυνάμενα να μετακινηθούν λόγω κατάκλισης.

Ξεκίνησε ο κατ’ οίκον εμβολιασμός στην περιφέρεια του Δήμου Μεσσήνης
photo
photo