Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2021 » Επισκέψεις του Δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου σε Ν. Κορώνη και Ανάληψη
Επισκέψεις του Δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου σε Ν. Κορώνη και Ανάληψη

Την Τοπική Κοινότητα Νέας Κορώνης της Δ.Ε. Αίπειας επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, όπου  επέβλεψε την κατασκευή πεζοδρομίων στη Νέα Κορώνη. Οι εργασίες προβλέπουν διαμόρφωση πεζοδρομίων σε συνολική επιφάνεια 650 τ.μ. περίπου. Οι παρεμβάσεις αυτές θα διευκολύνουν την προσβασιμότητα καθιστώντας αυτομάτως τον οικισμό πιο ασφαλή και πιο φιλικό για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Επίσης ο Δήμαρχος επισκέφτηκε την Τοπική Κοινότητα Ανάληψης και συγκεκριμένα το έργο πεζοδρόμησης στη δυτική πλευρά του δρόμου από την διασταύρωση εισόδου έως την είσοδο στο χωριό. Η πεζοδρόμηση  που αποπερατώθηκε πρόσφατα, περιλαμβάνει αστικό εξοπλισμό (παγκάκια) και φωτισμό κατά μήκος της.

Σε τελικό στάδιο βρίσκονται και οι εργασίες βελτίωσης της εισόδου του Κοιμητηρίου της Ανάληψης, οι οποίες περιλαμβάνουν τσιμεντοστρώσεις των διαδρόμων και μικρό τοίχο αντιστήριξης για την προστασία της εισόδου.  

 

Επισκέψεις του Δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου σε Ν. Κορώνη και Ανάληψη
photo
photo
photo
photo