Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2021 » Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση Υπηρεσιών - Με ραντεβού η προσέλευση στον Δήμο
Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση Υπηρεσιών - Με ραντεβού η προσέλευση στον Δήμο

 Ο Δήμος Μεσσήνης έχοντας αναβαθμίσει τις ηλεκτρονικές του υπηρεσίες, εξυπηρετεί πλέον διαδικτυακά τους δημότες του. Για άδειες, πιστοποιητικά, αιτήσεις και υποβολή διαφόρων αιτημάτων, γίνεται ηλεκτρονική εξυπηρέτηση χωρίς μετάβαση στον Δήμο.

Οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δήμου Μεσσήνης https://www.messini.gr/,  ακολούθως την ενότητα e-Υπηρεσίες, να επιλέγουν το αρμόδιο Τμήμα και αμέσως μετά να υποβάλλουν το επιθυμητό αίτημα. Με τη χρήση της πλατφόρμας τα αιτήματα προωθούνται αυτόματα στις αρμόδιες Υπηρεσίες ώστε να μην είναι απαραίτητη η επίσκεψη των δημοτών σε αυτές.

Με την ψηφιοποίηση των Υπηρεσιών του Δήμου, επιτυγχάνεται άμεση εξυπηρέτηση και ταυτόχρονα αποφυγή του συγχρωτισμού των εξυπηρετούμενων.

Η δια ζώσης εξυπηρέτηση σε Δημαρχείο, ΔΕΥΑΜ και ΚΕΠ γίνεται υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού, όπως προβλέπει η σχετική ΚΥΑ ΔΙα/Γ.Π.οικ. 16320/2021 - ΦΕΚ 996/Β/13-3-2021 περί εκτάκτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Για ραντεβού με τις Υπηρεσίες, οι πολίτες επικοινωνούν τηλεφωνικά στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου στο τηλέφωνο 27223-60100 ή στο e-mail: messini@messini.gr 

Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση Υπηρεσιών - Με ραντεβού η προσέλευση στον Δήμο
photo