Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2021 » Ημερίδα στίβου θα γίνει την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης απο τον Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο
Ημερίδα στίβου θα γίνει την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης απο τον Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο

Ημερίδα στίβου θα πραγματοποιήσει την προσεχή Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, από τις 10:30 το πρωί έως τις 12:30 μετά το μεσημέρι.  

Η διοργάνωση της Κυριακής στην ουσία αποτελεί ένα κάλεσμα σε αθλήτριες και αθλητές της ακαδημίας και της αγωνιστικής ομάδας του Συλλόγου, που ανήκουν στις ηλικιακές κατηγορίες Δημοτικού και Γυμνασίου, να λάβουν μέρος σε αγωνίσματα στίβου μεταξύ των οποίων σκυταλοδρομία, άλμα εις μήκος και εμπόδια. Επίσης θα ενημερωθούν γονείς και παιδιά για τις προπονήσεις των αγωνισμάτων που θα κάνει ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο.

Σημειώνεται σχετικά με τη διοργάνωση του Συλλόγου, ότι θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που βρίσκονται σε ισχύ για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού. 

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος δήλωσε ότι το ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο πληροί όλες τις προδιαγραφές και για προπονήσεις αγωνισμάτων στίβου και στηρίζει κάθε προσπάθεια που στοχεύει στο να μυήσει τα μικρά παιδιά στον αθλητισμό.

Ημερίδα στίβου θα γίνει την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης απο τον Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο
photo