Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2021 » Μουσική εκδήλωση «Ήχοι της Ανατολικής Μεσογείου» την Τετάρτη 18/8 στις 9 μ.μ. στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης
Μουσική εκδήλωση «Ήχοι της Ανατολικής Μεσογείου» την Τετάρτη 18/8 στις 9 μ.μ. στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης

Με τη μουσική εκδήλωση «Ήχοι της Ανατολικής Μεσογείου» με τους Livas Trio, Στρατή Ψαραδέλλη και Μάρθα Μαυροειδή, συνεχίζεται την Τετάρτη 18 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στο προαύλιο του 3ου Δημοτικού Σχολείου της Μεσσήνης, το πρόγραμμα του πολιτιστικού καλοκαιριού του Δήμου Μεσσήνης.

Oι μουσικοί Βαγγέλης Καρίπης στα κρουστά, Ταξιάρχης Γεωργούλης στο ούτι και Τάσος Πούλιος στο κανονάκι και το τραγούδι, από το μουσικό σχήμα  Livas Trio, με τη Μάρθα Μαυροειδή στο πολίτικο λαούτο και στο τραγούδι και τον Στρατή Ψαραδέλλη στην πολίτικη λύρα, υπόσχονται τα ταξιδέψουν το κοινό σε μουσικές μελωδίες από τη Μικρά Ασία και το Ανατολικό Αιγαίο.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Καλούνται όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τη μουσική βραδιά, να βρίσκονται στον χώρο μία ώρα πριν από την έναρξη, προκειμένου να τηρηθούν οι αποστάσεις και τα μέτρα που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Μουσική εκδήλωση «Ήχοι της Ανατολικής Μεσογείου» την Τετάρτη 18/8 στις 9 μ.μ. στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης
photo