Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2021 » Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες κατασκευής του έργου «Προσθήκη νηπιαγωγείου στο 2ο – 4ο Νηπιαγωγείο Μεσσήνης»
Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες κατασκευής του έργου «Προσθήκη νηπιαγωγείου στο 2ο – 4ο Νηπιαγωγείο Μεσσήνης»

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες κατασκευής του έργου «Προσθήκη νηπιαγωγείου στο 2ο – 4ο Νηπιαγωγείο Μεσσήνης». Το έργο υλοποιείται από  την Κτ.Υπ. Α.Ε. με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και προϋπολογισμό μελέτης 575.000 ευρώ και προβλέπει την προσθήκη επιπλέον αιθουσών διδασκαλίας στο υπάρχον κτίριο, προκειμένου να ανταποκριθεί το νηπιαγωγείο στην αυξημένη προσέλευση νηπίων.

Ειδικότερα το νηπιαγωγείο θα περιλαμβάνει τον χώρο εισόδου, 2 αίθουσες διδασκαλίας, μία αίθουσα που χρησιμοποιείται σαν τραπεζαρία ή ως χώρος ύπνου, κουζίνα, γραφείο νηπιαγωγών, χώροι υγιεινής για νήπια και νηπιαγωγούς, μικρή αποθήκη και λεβητοστάσιο. Στον περιβάλλοντα χώρο θα κατασκευαστεί παιδική χαρά με παιχνίδια και δάπεδο ασφαλείας, θα προστεθούν παγκάκια και πέργκολες ενώ διατηρούνται οι μεγάλοι  χώροι πρασίνου που υπήρχαν. Επίσης θα κατασκευαστούν δύο νέα συγκροτήματα με βρύσες εξωτερικού χώρου για να καλύψουν τις ανάγκες των νηπίων.

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες κατασκευής του έργου «Προσθήκη νηπιαγωγείου στο 2ο – 4ο Νηπιαγωγείο Μεσσήνης»
photo
photo