Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2021 » Ο Δήμαρχος Μεσσήνης επιθεώρησε το έργο «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Κακορρεύματος»
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης επιθεώρησε το έργο «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Κακορρεύματος»

Επιθεώρηση του έργου «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Κακορρεύματος» της Τ.Κ. Χράνων της Δ.Ε. Αίπειας, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Πρόκειται για ένα έργο που θα αντικαταστήσει το πεπαλαιωμένο δίκτυο αμιαντοσωλήνα 50 και πλέον ετών, με PE τρίτης γενιάς. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του έργου αυτού, θα γίνουν αντίστοιχες παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Χράνων προκειμένου να απαλλαγούν οι κάτοικοι της Κοινότητας από το απαρχαιωμένο δίκτυο αμιάντου.

«Η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης αποτελεί ένα ακόμα βήμα αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΔΕΥΑΜ προς τους πολίτες. Ως Δημοτική Αρχή έχουμε την ευθύνη της προώθησης τέτοιων έργων που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας και εξασφαλίζουν την επάρκεια του πολύτιμου αυτού αγαθού σε όλους ανεξαιρέτως, καλύπτοντας παράλληλα τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν κατά τη θερινή περίοδο», σημείωσε μετά την επίσκεψη στο έργο ο Δήμαρχος Μεσσήνης.

Ακολούθως, ο κ. Αθανασόπουλος  επισκέφθηκε το προσφάτως ασφαλτοστρωμένο σημείο εντός των Χράνων και αμέσως μετά μετέβη σε ένα από τα σημεία που άμεσα θα γίνουν εργασίες βελτίωσης για την ασφαλή πρόσβαση των επισκεπτών στη θάλασσα, με τις οποίες προβλέπονται μεταξύ άλλων διευθέτηση ομβρίων υδάτων και εργασίες συντήρησης της σκάλας που οδηγεί στην παραλία.

Στη σημερινή αυτοψία, τον Δήμαρχο συνόδεψαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Νίκος Χριστοφιλόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Μεσσήνης Νίκος Φύκιρης και η πρόεδρος της Τ.Κ. Χράνων Ελένη Κουράκλη.

 

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης επιθεώρησε το έργο «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Κακορρεύματος»
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo