Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2021 » Νέα rapid tests την Παρασκευή 26 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης
Νέα rapid tests την Παρασκευή 26 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης

Ο Δήμος Μεσσήνης συνεχίζει τους τακτικούς ελέγχους του πληθυσμού του με τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων covid-19 (rapid tests), με σκοπό την καταγραφή των υγειονομικών δεδομένων της περιοχής μας. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Μαρτίου έλεγχοι στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης από τις 8:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ.

Σημειώνεται ότι  την προηγούμενη εβδομάδα είχαν διεξαχθεί τεστ ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού στην κεντρική πλατεία με μεγάλη συμμετοχή πολιτών. Το ενδιαφέρον τους να επαναλάβουν τον έλεγχο, κινητοποίησε τον Δήμο Μεσσήνης που προγραμμάτισε την επανάληψη των ελέγχων σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ και τη συμμετοχή ειδικευμένων νοσηλευτριών της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Εξάλλου με τον έλεγχο επιδιώκεται η ανίχνευση τυχόν ασυμπτωματικών κρουσμάτων ώστε να ανακοπεί η διασπορά του COVID-19. Γι’ αυτό όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή τόσο πιο αντικειμενική θα είναι και η εικόνα της επιδημιολογικής κατάστασης. Η Δημοτική Αρχή προτρέπει τους δημότες να προσέλθουν την Παρασκευή στην κεντρική πλατεία προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού COVID-19.

Νέα rapid tests την Παρασκευή 26 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης
photo