Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » Παλαιότερα » Την Πέμπτη οι αγώνες στίβου των δημοτικών σχολείων του Δήμου Μεσσήνης
Την Πέμπτη οι αγώνες στίβου των δημοτικών σχολείων του Δήμου Μεσσήνης

Η Βιωματική Δράση Διδασκαλίας Στίβου των δημοτικών σχολείων του Δήμου Μεσσήνης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου, στο Δημοτικό Στάδιο, από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Πρόκειται για τους αγώνες στίβου των δημοτικών σχολείων, στους οποίους συμμετέχουν κάθε χρόνο μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων όλων των δημοτικών σχολείων του Δήμου Μεσσήνης.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων με τη στήριξη του Δήμου Μεσσήνης.

Φέτος θα αγωνιστούν περισσότεροι από 250 μαθητές και μαθήτριες σε πέντε αγωνίσματα: Δρόμος 50μ., δρόμος 600μ., άλμα σε μήκος, άλμα σε ύψος και ρίψη μπάλας.

Ο πρώτος νικητής θα παραλάβει κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα, ενώ μετάλλιο και δίπλωμα θα παραλάβουν επίσης ο δεύτερος και ο τρίτος που θα διακριθούν σε κάθε αγώνισμα.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν παρουσία των διευθυντών και των γυμναστών των σχολείων, ενώ θα παρίσταται και γιατρός από το Κέντρο Υγείας Μεσσήνης.

 

              image      image       image   

Την Πέμπτη οι αγώνες στίβου των δημοτικών σχολείων του Δήμου Μεσσήνης
photo
photo
photo