Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » Παλαιότερα » Βράβευση Αριστούχων Δήμου Μεσσήνης
Βράβευση Αριστούχων Δήμου Μεσσήνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γένους θηλυκού ήταν η βράβευση των αριστούχων που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Μεσσήνης σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιος Τσώνης βράβευσε τις μαθήτριες Αντωνία Γεωργιοπούλου, Σταυρούλα Καλέκα και Στασινή-Βασιλική Πετρουλάκη που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Σε καθεμία από τις τρεις μαθήτριες χορηγήθηκε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, σε συνέχεια σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης που αφορά στη βράβευση των πρώτων αριστούχων μαθητών των τριών κατευθύνσεων (Θεωρητική, Θετική, Τεχνολογική).
Ο κ. Τσώνης συνεχάρη τις μαθήτριες και ευχήθηκε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. Στη συνέχεια σημείωσε πως αν και είναι τυχαίο ότι η απονομή των βραβείων γίνεται την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και αυτή τη χρονιά πρώτευσαν μόνο κορίτσια, η σημερινή ημέρα συμβολίζει τις απεριόριστες δυνατότητές τους. Τέλος, ευχήθηκε να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου να φωτίζουν την πορεία τους.
Το βραβείο παρέλαβε αυτοπροσώπως η Σταυρούλα Καλέκα, ενώ εκ μέρους των δύο άλλων αριστούχων που απουσίαζαν τα παρέλαβαν συγγενείς τους.

PHOTO1

PHOTO2

Βράβευση Αριστούχων Δήμου Μεσσήνης
photo
photo