Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » Παλαιότερα » ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

 

image

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τον 14ο Μαραθώνιο Μεσσήνης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019.

Μέχρι σήμερα στον μαραθώνιο και στους αγώνες 10 και 3 km που διοργανώνονται παράλληλα, έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 600 δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων ο Μαραθώνιος θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί, ο Δρόμος των 10 χλμ. στις 9.30 το πρωί και ο Λαϊκός Δρόμος των 3 χλμ. στις 11.30 το πρωί. Οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί των αγώνων θα γίνουν στην Κεντρική Πλατεία Μεσσήνης. Η τελετή των απονομών θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να συνδράμει εθελοντικά στους αγώνες, συμμετέχοντας στην γραμματειακή υποστήριξη και στις απονομές μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 2722360148.

Η μεγάλη αθλητική γιορτή της Μεσσήνης οργανώνεται από τον Δήμο Μεσσήνης με συνδιοργανωτή τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, υπό την αιγίδα της Ε.ΑΣ. ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και του Κέντρου Αποκατάστασης Διάπλαση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Οργανωτική Επιτροπή Μαραθωνίου Δρόμου του Δήμου Μεσσήνης, στο τηλέφωνο 27223 60140 και στο marathon.messini.gr

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
photo