Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » Παλαιότερα » ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΤΟΝ Δ΄ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΤΟΝ Δ΄ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

image   

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση για την Σαρακοστή πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, στον Δ΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Μεσσήνης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο μάγειρας του παιδικού σταθμού Μαρίνος Κουμουνδούρος και οι καλεσμένοι συνάδελφοί του Μιχάλης Αγγελόπουλος, Μιχάλης Σουρίλας, Κώστας Ξιάρχος και Άγγελος Πλαστουργός -όλοι τους μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος- δημιούργησαν μια πολύ νόστιμη σαρακοστιανή μακαρονάδα και άλλα νηστίσιμα εδέσματα.

Στη γιορτή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Χονδρός και Νικόλαος Ξενόγιαννης και η προϊσταμένη του Τμήματος Διοίκησης Παιδικών Σταθμών Παρασκευή Κόκιου, η οποία σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε την παράδοσή μας, να την κληροδοτούμε στις επόμενες γενιές και να μην ξεχνάμε την ταυτότητά μας.

Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν όλα τα παιδάκια του Δ΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού, οι γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί Σταυρούλα Σκόθου, Μαρία Κωσταρά, Εύη Τσίχλη, Λουκία Παπαδάτου και Ιωάννα Στίβα, εντάσσεται στα πλαίσια της θεματικής ενότητας «Η Κυρά Σαρακοστή».

Τα ζυμαρικά ήταν προσφορά της εταιρείας «Ήλις» – Θεόδωρος Γιανναράς.

 

image      image        image       image       image      image       image image     

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΤΟΝ Δ΄ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo