Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2019 » Σε εορταστικό κλίμα κύλησε η εβδομάδα στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Μεσσήνης
Σε εορταστικό κλίμα κύλησε η εβδομάδα στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Μεσσήνης

Στο πνεύμα των εορταστικών ημερών κύλησε η εβδομάδα στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Μεσσήνης, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παιχνίδια και πολλές κατασκευές.

Μικροί Ζαχαροπλάστες

Την Τρίτη το Βρεφικό Τμήμα πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στολιδιών.

Την Τετάρτη ο Α΄Παιδικός Σταθμός του Δήμου Μεσσήνης πραγματοποίησε Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής και τα νήπια έγιναν για μία μέρα μικροί ζαχαροπλάστες.

«Ζαχαρένια» ήταν η χθεσινή ημέρα και για τα παιδιά του Νηπιακού Τμήματος του Δ΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Μεσσήνης στο οποίο οργανώθηκε «Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής». Τα νήπια με τη βοήθεια των δασκάλων και των γονιών τους ζύμωσαν, έπλασαν και έψησαν κουλουράκια, μπισκοτάκια και γεύτηκαν διάφορες γλυκές λιχουδιές.

Σήμερα, στον Γ΄ Παιδικό Σταθμό Μεσσήνης, πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικο εργαστήρι, όπου τα μικρά παιδιά έβαλαν όλη τους τη φαντασία και δημιούργησαν εορταστικές κατασκευές. Βοηθοί των νηπίων, οι ίδιοι οι γονείς τους που ακολούθησαν τις οδηγίες των μικρών.

Κατασκευές με μαμάδες Λιχουδιές  μαμάδες εν δράσει

Σε εορταστικό κλίμα κύλησε η εβδομάδα στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Μεσσήνης
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo