Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2019 » Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Μεσσήνης για χριστουγεννιάτικες ευχές και δώρα
Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Μεσσήνης για χριστουγεννιάτικες ευχές και δώρα

Το ΚΑΠΗ του Δήμου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, προκειμένου να ευχηθεί στα μέλη του για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

photo1 photo2

Ο κ. Αθανασόπουλος εξέφρασε τη συγκίνηση και τη χαρά του που βρέθηκε ανάμεσα στα άτομα της τρίτης ηλικίας σημειώνοντας ότι η γενιά τους είναι αυτή που έχει δοκιμαστεί και έχει αγωνιστεί στη ζωή και αξίζει τη στήριξη και τη φροντίδα των νεότερων. Σημείωσε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να δημιουργήσει κοινωνικές δομές που θα βοηθήσουν τα μέλη του ΚΑΠΗ όπως το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα.

Υπενθύμισε ακόμα ότι υπάρχει μέριμνα και για άλλες δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα, οι οποίες θα οργανώνονται σύμφωνα με τις δυνατότητες των μελών του ΚΑΠΗ.

Ευχές προς όλους τους παρευρισκόμενους εξέφρασαν επίσης ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νίκος Ρούτσης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων Μπάμπης Μακρής, ο πρόεδρος της ΚΕΑΔΗΜ και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού Γιώργος Δαβίλλας και το μέλος της ΚΕΑΔΗΜ Ρούλα Μπούτση-Γιαννίκου.

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Στη γιορτή που είχε στηθεί στο χώρο του ΚΑΠΗ, υπήρχαν κεράσματα για όλους, ενώ αργότερα μοιράστηκαν και τα τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Επίσκεψη Δημάρχου στο ΚΑΠΗ Μεσσήνης για χριστουγεννιάτικες ευχές και δώρα
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo