Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2019 » Πλήθος κόσμου στον 1ο νυχτερινό αγώνα δρόμου Μεσσήνης (Christmas Night Run)
Πλήθος κόσμου στον 1ο νυχτερινό αγώνα δρόμου Μεσσήνης (Christmas Night Run)

Έναρξη Αγώνα

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο 1ος νυχτερινός αγώνας δρόμου Μεσσήνης (Christmas Night Run) που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου. Η κεντρική πλατεία Μεσσήνης γέμισε με δρομείς κάθε ηλικίας που φορώντας τα κόκκινα σκουφάκια τους, έδωσαν μια χαρούμενη εορταστική νότα στην πόλη.  

Την απόσταση των 4 γύρων περιμετρικά του πάρκου και της κεντρικής πλατείας, κάλυψαν με μεγάλη ευκολία μικροί και μεγάλοι δρομείς, τρέχοντας ή περπατώντας.

«Επιτυχημένες εκδηλώσεις όπως αυτή, με μεγάλη συμμετοχή από όλες τις ηλικίες, που φέρνουν κόσμο στην πόλη και προσφέρουν διασκέδαση και χαρά σε όλους, δεν μπορεί παρά να στηρίζονται ώστε να επαναληφθούν και τις επόμενες χρονιές», δήλωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη διοργάνωση.

Photo1  photo2   photo3

Σημειώνεται ότι τη διοργάνωση έκανε ο Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης (Σ.Α.Μ) σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσσήνης. Στους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν σκουφιά του Άη Βασίλη και αναμνηστικά μετάλλια. Τα αναψυκτικά Green cola και τα νερά ΖΑΓΟΡΙ ήταν προσφορά της αντιπροσώπου της εταιρείας στο Ν. Μεσσηνίας Ελένης Κάτσου και του υπεύθυνου Πωλήσεων Τάκη Καλογερόπουλου.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον ιατρό Ευστράτιο Κομπότη για την παρουσία του στον χώρο όση ώρα διεξαγόταν ο αγώνας καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης και την Τροχαία Καλαμάτας για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας.

Δήμαρχος μαζί με Αντιδημάρχους

Αμέσως μετά ακολούθησαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία «Οι τροβαδούροι της Μεσσήνης», μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία.
Η βραδιά έκλεισε με ωραίες μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια από τη μαθητική συναυλία του Ωδείου Μεσσήνης στον ίδιο χώρο.

photo3  photo4  photo5

Πλήθος κόσμου στον 1ο νυχτερινό αγώνα δρόμου Μεσσήνης (Christmas Night Run)
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo