Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2020 » Αναστολή λειτουργίας του 1ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Μεσσήνης λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενη.
Αναστολή λειτουργίας του 1ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Μεσσήνης λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενη.

Αναστέλλεται για δύο εβδομάδες η λειτουργία του 1ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Μεσσήνης, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενη στην εν λόγω Δομή.

Η εργαζόμενη ενημέρωσε το Σάββατο τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Μεσσήνης ότι βρέθηκε θετική στο τεστ covid-19 και αμέσως πραγματοποιήθηκε απολύμανση στον χώρο του Παιδικού Σταθμού. Η Υπηρεσία επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και ακολούθησε όλες τις οδηγίες σύμφωνα με το πρωτόκολλο διαχείρισης εργαζομένων που παρουσιάζουν συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη του covid-19. Ακολούθως, ενημερώθηκαν οι γονείς των 20 παιδιών που έχουν ενταχθεί στη Δημοτική Δομή και οι 4 εργαζόμενοι (2 εκπαιδευτικοί και 2 βοηθητικό προσωπικό) ότι ο Σταθμός θα παραμείνει κλειστός για 14 ημέρες και θα λειτουργήσει ξανά τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου. Προσωπικό, γονείς και παιδιά παραμένουν σε καραντίνα για το ίδιο χρονικό διάστημα.