Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2020 » Επίσκεψη στο Δήμαρχο απο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Αντισφαίρισης Μεσσήνης για παρεμβάσεις στο αθλητικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου.
Επίσκεψη στο Δήμαρχο απο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Αντισφαίρισης Μεσσήνης για παρεμβάσεις στο αθλητικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου.

Τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Αντισφαίρισης Μεσσήνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι συμμετέχοντες συζήτησαν με τον Δήμαρχο για τις απαιτούμενες παρεμβάσεις στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Νικολάου, όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις του τένις, ώστε να αναβαθμιστούν οι υποδομές. Τον ενημέρωσαν ότι ο Όμιλος έχει θέσει ως στόχο να προσελκύσει στο τένις νέους αθλητές  όλων των ηλικιών, να επεκτείνει τις δράσεις του και στα άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου, να διοργανώσει μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις. Επίσης εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι η νέα χρονιά ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στις ακαδημίες του, καθώς την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο νέος έμπειρος ελληνοαυστριακός τεχνικός Χρήστος Χριστόπουλος και ευχήθηκαν να συνεχιστεί η καλή συνεργασία με τον Δήμο Μεσσήνης.

 

Ο κ. Αθανασόπουλος συνεχάρη τα μέλη της διοίκησης του Ομίλου που πασχίζουν να αναδείξουν το τένις στον Δήμο μας και να μυήσουν τους νέους μας στον αθλητισμό. Τάχθηκε υπέρ της προσπάθειας που καταβάλλουν και τους ευχήθηκε να ευοδωθεί ο αγώνας τους, συμπληρώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει πάντα τις δράσεις των αθλητικών φορέων. Τέλος, σημείωσε ότι εποχή μας με τις δυσκολίες της, ωθεί όλο και περισσότερους ανθρώπους όλων των ηλικιών στον αθλητισμό κάθε μορφής και αυτό οφείλουν να το αξιοποιήσουν οι αθλητικοί φορείς προς όφελος της κοινωνίας μας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μπάμπης Μακρής και τα μέλη της διοίκησης: Παναγιώτης Καλογερόπουλος πρόεδρος, Στάθης Χρήσιμος αντιπρόεδρος, Γιάννης Λυμπερόπουλος, γραμματέας, Βασίλης Δρακόπουλος ταμίας και Χρήστος Χριστόπουλος τεχνικός διευθυντής και προπονητής. 

Τα μαθήματα για τη νέα χρονιά ξεκινούν στις 14 Σεπτεμβρίου, στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Νικολάου. Πληροφορίες στο 6948137431.