Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2020 » Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Μεσσήνη
Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Μεσσήνη

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα από όλη την Ελλάδα και εορταστικά τραγούδια περιλαμβάνουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του χριστουγενννιάτικου δέντρου το Σάββατο στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 6 μ.μ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Εορταστικές μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική, τραγούδια και κάλαντα από τις χορωδίες του Τμήματος εκμάθησης παραδοσιακών χορών Δήμου Μεσσήνης, των 1ου, 2ου, 3ου Δημοτικών Σχολείων Μεσσήνης, από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Μεσσήνης και θα ολοκληρωθούν με παραδοσιακά κάλαντα από το Ωδείο Μεσσήνης και από τη χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Πεταλιδίου.
Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς θα κινηθούν και οι χορογραφίες των μαθητών του ΚΔΑΠ Μεσσήνης και των τμημάτων των σχολών χορού «Η χαρά του παιδιού» και «Kinisis Τέχνη».
Η εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα κλείσει γευστικά αφού δημότες και επισκέπτες θα γευτούν χριστουγεννιάτικα κεράσματα προσφορά συλλόγων της Μεσσήνης, οι οποίοι θα έχουν στήσει σε ειδικά διαμορφωμένους πάγκους και χριστουγεννιάτικο παζάρι.

                                               image 

                                               image 

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Μεσσήνη
photo
photo