Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2020 » Εκδήλωση στο Δημαρχείο Μεσσήνης στις 7 Δεκεμβρίου για τον εθελοντισμό
Εκδήλωση στο Δημαρχείο Μεσσήνης στις 7 Δεκεμβρίου για τον εθελοντισμό

Εκδήλωση με τίτλο «Εθελοντισμός – Σχολείο – Κοινωνία», οργανώνουν ο Δήμος Μεσσήνης και το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ., στο αίθριο του ισογείου στο Δημαρχείο. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Εθελοντισμού που τιμάται κάθε χρόνο στις 5 Δεκεμβρίου.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και η πρόεδρος του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης Ντίνα Αντωνάκου. Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Μεσσήνης Ελισάβετ Σταθοπούλου.

Θα ακολουθήσει θεατρικό δρώμενο για την «Σημασία του Εθελοντισμού», από τους μαθητές της Δ΄ Τάξεως του 2ου Δημοτικού σχολείου και «Ρητορικοί λόγοι», από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου που θα καταθέσουν τις δικές τους απόψεις για τον εθελοντισμό.

Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν με βιντεοπροβολή οι δράσεις του Σωματείου Εθελοντών και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με «ποιήματα» που έγραψαν οι μαθητές για τον εθελοντισμό και προβολή δράσεων των μαθητών για την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού.

image 

Εκδήλωση στο Δημαρχείο Μεσσήνης στις 7 Δεκεμβρίου για τον εθελοντισμό
photo