Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2020 » Συνάντηση του Δημάρχου Μεσσήνης με το προσωπικό του Δήμου
Συνάντηση του Δημάρχου Μεσσήνης με το προσωπικό του Δήμου

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος πραγματοποίησε σήμερα συναντήσεις με το διοικητικό και το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου Μεσσήνης.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο κ. Αθανασόπουλος επισήμανε ότι ο κύριος στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής είναι η πρόοδος του τόπου και ότι για να επιτευχθεί αυτό είναι απαραίτητη η σωστή συνεργασία όλων. Στη συνέχεια τόνισε πόσο απαραίτητη είναι η καλή εξυπηρέτηση του πολίτη, ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά στην ψηφιοποίηση του Δήμου που θα ενισχύσει το έργο του προσωπικού προς αυτήν την κατεύθυνση. Διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα στους υπαλλήλους, προσθέτοντας ότι ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής με την υποστήριξη του προσωπικού του Δήμου θα δώσει γρήγορα αποτελέσματα. Επίσης, ο Δήμαρχος Μεσσήνης δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει την προσπάθεια που καταβάλει το προσωπικό καθώς πολλές υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες και προανήγγειλε αλλαγές που θα βοηθήσουν την ενδυνάμωσή τους και τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά «θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας για να είμαστε ωφέλιμοι στους πολίτες».

Στις συναντήσεις το λόγο πήραν και οι υπάλληλοι του Δήμου αναφέροντας τα θέματα που τους απασχολούν, τα οποία ο Δήμαρχος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή.

Παρόντες ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Γαλιάτσος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Καλοφωλιάς, Χαράλαμπος Μακρής, Αναστάσιος Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Ρούτσης και Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα.

              image                                         image

Συνάντηση του Δημάρχου Μεσσήνης με το προσωπικό του Δήμου
photo
photo