Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2020 » Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έργου “Προσαρμογή κτιρίων στέγασης Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Μεσσήνης”
Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έργου “Προσαρμογή κτιρίων στέγασης Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Μεσσήνης”

Υπεγράφη σήμερα Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 στο γραφείο του Δημάρχου Μεσσήνης, η σύμβαση κατασκευής του έργου «Προσαρμογή κτιρίων στέγασης Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Μεσσήνης στις προδιαγραφές του Π.Δ. 99/2017 του Α΄ ειδικού προϋπολογισμού των υποέργων 1-2-3-&4», προϋπολογισμού  μελέτης 237.995,45 ευρώ.

Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου ως νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου Μεσσήνης και του Χρήστου Κωτσάκη ως νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «ΑΝΕΛΙΞΗ A.E.».

Το έργο που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών προβλέπει επιστρώσεις και οικοδομικές εργασίες, ξύλινες και μεταλλικές κατασκευές, μονώσεις και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες προκειμένου να προσαρμοστούν τα κτίρια στις προδιαγραφές του Π.Δ. 99/2017.

   

 

Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έργου “Προσαρμογή κτιρίων στέγασης Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Μεσσήνης”
photo