Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2020 » Υπογραφή Σύμβασης κατασκευής έργων για τη διαχείριση των ομβρίων υδάτων.
Υπογραφή Σύμβασης κατασκευής έργων για τη διαχείριση των ομβρίων υδάτων.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 

Υπεγράφη σήμερα Τετάρτη 26 Αυγούστου στο γραφείο του Δημάρχου Μεσσήνης, η σύμβαση κατασκευής έργων συλλογής και διάθεσης των ομβρίων υδάτων στην Δ.Κ. Μεσσήνης, προϋπολογισμού  μελέτης 2.490.000 ευρώ.

Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου ως νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου Μεσσήνης, του προέδρου της ΔΕΥΑΜ Νίκου Χριστοφιλόπουλου ως νόμιμου εκπροσώπου του κυρίου του έργου και του Ευγένιου Παπαδόπουλου ως νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «GEOGENESIS A.E.».   

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» του υπ. Εσωτερικών και προβλέπει την κατασκευή δικτύου αγωγών ομβρίων υδάτων.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης υπογράμμισε ότι αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή η υλοποίηση του έργου αυτού που θα συμβάλλει στην προάσπιση της ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας των δημοτών από πλημμυρικά φαινόμενα. Παράλληλα θα ανακουφίσει σημαντικά το σύνολο της περιοχής στο οποίο λιμνάζουν όμβρια ύδατα προκαλώντας προβλήματα σε πεζούς και οχήματα.

Υπογραφή Σύμβασης κατασκευής έργων για τη διαχείριση των ομβρίων υδάτων.
photo
photo
photo
photo