Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2022 » Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη στο Δημαρχείο Μεσσήνης
Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη στο Δημαρχείο Μεσσήνης

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο Δήμος Μεσσήνης, ως  Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης  της  Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η  διανομή θα γίνει  τη Μ. Τρίτη 19 Απριλίου και τη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου, στο Δημαρχείο Μεσσήνης από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Τα είδη που θα διανεμηθούν στις οικογένειες είναι:  είδη παντοπωλείου(ελαιόλαδο, φακές, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, κονσέρβες, φασόλια), είδη μαναβικής (κρεμμύδια, πατάτες, λεμόνια), κρέατα(χοιρινό, μοσχάρι), καθαριστικά(σκόνη πλυντηρίου, χλωρίνη), κ.λ.π.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms για την ημέρα διανομής.

 Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους καθώς επίσης και την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό  πληρεξούσιο.

Κατά την διανομή, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις περί προστασίας από τον covid-19.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, τηλ. 27223-60150.

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη στο Δημαρχείο Μεσσήνης
photo