Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2022 » Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεσσήνης
Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεσσήνης

Με γνώμονα τη στήριξη των αδύναμων οικογενειών του Δήμου μας, ολοκληρώθηκε σήμερα Μεγάλη Τρίτη, η διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεσσήνης.

«Διανύοντας τη Μεγάλη Εβδομάδα δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη για το συνάνθρωπο, όπως το πνεύμα των ημερών επιτάσσει», επισήμανε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, για να προσθέσει ότι «ως Δημοτική Αρχή, είμαστε δίπλα στους δημότες που έχουν ανάγκη τη συμπαράστασή μας».

Ήδη σε 103 οικογένειες δικαιούχων (συνολικά 331 άτομα) παραδόθηκαν κατ’ οίκον από τις εργαζόμενες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» τρόφιμα μακράς διάρκειας  και νωπά προϊόντα. Σημειωτέον ότι τα προϊόντα που παρέχονται στους ωφελούμενους εξασφαλίζονται από ιδίους πόρους του Δήμου αλλά και από δωρεές επαγγελματιών και ιδιωτών που στηρίζουν σταθερά τη δράση του προγράμματος διανομής. Ο συντονισμός έγινε από τον Διευθυντή Κοινωνικών Υπηρεσιών Ηλία Θεριό και την αρμόδια για κοινωνικά θέματα Αντιδήμαρχο Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα.

 

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεσσήνης
photo