Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2022 » Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 19 Αυγούστου το νέο Αθλητικό Κέντρο Λευκοχώρας
Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 19 Αυγούστου το νέο Αθλητικό Κέντρο Λευκοχώρας

Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Λευκοχώρας και των γύρω Κοινοτήτων το νέο Αθλητικό Κέντρο το οποίο εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 19 Αυγούστου 2022, στον χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Λευκοχώρας.


LEYK15

Με την χρηματοδότηση της Δημοτικής Αρχής και την οικονομική συνεισφορά του καταγόμενου από την Λευκοχώρα, προέδρου της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Γεωργίου Πρασσά, δημιουργήθηκαν γήπεδο 5Χ5 και γήπεδο μπάσκετ όπου θα δώσουν διέξοδο στην νεολαία του χωριού. Παράλληλα θα συγκεντρώνονται μικρές ομάδες των γύρω περιοχών για προπονήσεις και αγώνες, δίνοντας πνοή στην μικρή Κοινότητα όχι μόνον τους θερινούς μήνες που συγκεντρώνει παραθεριστές αλλά ολόκληρη την χρονιά.

LEYK16

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος στον χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η παρέμβαση αυτή σηματοδοτεί αφενός το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τα νέα παιδιά και αφετέρου αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την υλοποίηση έργων στις Δημοτικές Κοινότητες και όχι μόνον στα αστικά κέντρα του Δήμου. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Γιώργο Πρασσά, (που λόγω απουσίας του στο εξωτερικό, εκπροσωπήθηκε από την μητέρα του Μαρία η οποία κατάγεται από το χωριό), για την οικονομική του συμβολή στην υλοποίηση του έργου. Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το αθλητικό κέντρο θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για την σημασία του έργου αυτού, μίλησαν στους σύντομους χαιρετισμούς τους, ο ιερέας της Κοινότητας Λευκοχώρας πάτερ Νικόλαος Μαλλιαρός, ο πρόεδρος της Κοινότητας Σταύρος Δημόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, και ο προπονητής της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Σάκης Τσιώλης.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Μεσσήνης Μπάμπης Μακρής, Δημήτρης Αθανασακόπουλος και ο τέως αντιδήμαρχος Δημήτρης Καλοφωλιάς, ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Τράκκας, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Χρήστος Θεοδωρακόπουλος, οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, Μεσσήνης Νίκος Ρούτσης και Πιπερίτσας Δημήτρης Δημητρούλιας, μέλη της διοίκησης της «Μαύρης Θύελλας» και ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, πλήθος κόσμου από την γύρω περιοχή και πολλά παιδιά.

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 19 Αυγούστου το νέο Αθλητικό Κέντρο Λευκοχώρας
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo