Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2022 » Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Μεσσήνης από εκπροσώπους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Μεσσήνης από εκπροσώπους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου, πραγματοποίησαν χθες Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, εκπρόσωποι του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας με επικεφαλής τον πρόεδρό του Νίκο Ματθιόπουλο. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του ΦΣΜ Σταύρος Σταυρόπουλος, ο γραμματέας Κωνσταντίνος Μουτεβελής και το μέλος Ιάκωβος Περρωτής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναδείχθηκε η ανάγκη συνεργασίας του Δήμου Μεσσήνης με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, για την υλοποίηση ενημερωτικών δράσεων υγειονομικού χαρακτήρα, ενώ συζητήθηκαν και γενικότερα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο Δ.Σ. και υπογράμμισε πως η Δημοτική Αρχή επιδιώκει τη συνεργασία με φορείς όπως ο Φ.Σ.Μ. και τους υποστηρίζει σε εκδηλώσεις που στοχεύουν στην ενημέρωση του κοινού. Ο κ. Ματθιόπουλος τόνισε ότι ο Σύλλογος επιθυμεί να διευρύνει την εξωστρέφειά του και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του Δήμου.

 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Μεσσήνης από εκπροσώπους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας
photo