Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2022 » Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικού δρόμου στην Τοπική Κοινότητα Εύας
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικού δρόμου στην Τοπική Κοινότητα Εύας

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικού δρόμου στην Τοπική Κοινότητα Εύας. Οι εργασίες έγιναν σε μήκος 1.200 μέτρων στον αγροτικό δρόμο που οδηγεί από την Κοινότητα προς την εκκλησία της Ευαγγελίστριας, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής που βελτιώνει τις μετακινήσεις τους προς τις καλλιέργειές τους και προς το εξωκκλήσι.  Το έργο επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, παρουσία του προέδρου της Κοινότητας Γιάννη Καλύβα.  

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του  για την ολοκλήρωση του έργου αυτού, το οποίο είναι απολύτως σύμφωνο με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής, για υλοποίηση έργων που θα βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα των αγροτών μας.

Οι εργασίες που μόλις ολοκληρώθηκαν στην Τοπική Κοινότητα Εύας, εντάσσονται στο έργο «Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων του Δήμου Μεσσήνης», το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικού δρόμου στην Τοπική Κοινότητα Εύας
photo
photo
photo
photo
photo
photo