Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2022 » Τοποθετήθηκε σήμερα στην παραλία Μπούκας υπερσύγχρονο μηχάνημα seatrac με κάμερες, φωτοσυναγερμό και ντουζιέρα
Τοποθετήθηκε σήμερα στην παραλία Μπούκας υπερσύγχρονο μηχάνημα seatrac με κάμερες, φωτοσυναγερμό και ντουζιέρα

Η ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα αποτελεί δικαίωμα όλων και ο Δήμος Μεσσήνης σήμερα το έκανε πράξη, με την τοποθέτηση υπερσύγχρονου μηχανήματος seatrac προσφέροντας για πρώτη φορά στη Μπούκα, την πιο πολυσύχναστη παραλία του Δήμου μας, βραβευμένη με τη γαλάζια σημαία, αυτόνομη πρόσβαση των ΑμεΑ, των ατόμων με κινητικά προβλήματα και των ηλικιωμένων. 

Το SEATRAC είναι μία μη μόνιμη εγκατάσταση που εξυπηρετεί εκατοντάδες λουόμενους κάθε χρόνο. Ο Δήμος μας μπαίνει δυναμικά στον χάρτη του προσβάσιμου τουρισμού διαθέτοντας υποδομές για όλους. Το μηχάνημα που τοποθετήθηκε σήμερα είναι SEATRACTM τελευταίας τεχνολογίας, μοντέλο MK5, το οποίο διαθέτει όλες τις αναβαθμίσεις όπως τηλεμετρία, δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου, κάμερες, φωτοσυναγερμό και ντουζιέρα.

Η τοποθέτηση του μηχανήματος στην παραλία της Μπούκας, έγινε με χορηγία του ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου».   

Ο Δήμος προσφέρει χειριστήριο στους λουόμενους για χρήση. Ταυτόχρονα η εταιρεία ΤΟΒΕΑ προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν δωρεάν το χειριστήριο ώστε να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα όποια ώρα επιθυμούν.

Τοποθετήθηκε σήμερα στην παραλία Μπούκας υπερσύγχρονο μηχάνημα seatrac με κάμερες, φωτοσυναγερμό και ντουζιέρα
photo
photo
photo
photo