Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2022 » Στην τελετή αγιασμού σχολικών μονάδων παρέστη σήμερα ο Δήμαρχος Μεσσήνης
Στην τελετή αγιασμού σχολικών μονάδων παρέστη σήμερα ο Δήμαρχος Μεσσήνης

Στην τελετή αγιασμού σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης παρέστη σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το 2ο – 4ο Νηπιαγωγείο, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης καθώς και το ΕΠΑΛ και Γενικό Λύκειο Μεσσήνης.

2o ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη, τονίζοντας πως η σημερινή έναρξη της σχολικής χρονιάς αποτελεί μία σημαντική στιγμή για τους μαθητές διότι σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα με στόχους, προσδοκίες και όνειρα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα πρωτάκια που ξεκινούν φέτος στο Δημοτικό, αλλά και στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου που επιφορτίζονται με επιπλέον άγχος λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων.

Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην σχολική διαδικασία θα συμβάλουν με υπευθυνότητα και συνέπεια στην επίτευξη των μαθητικών στόχων και επιδιώξεων, ευχόμενος στους μαθητές καλή πρόοδο και καλή δημιουργική σχολική χρονιά και στους εκπαιδευτικούς και γονείς, καλή δύναμη και κουράγιο.

Στην τελετή αγιασμού σχολικών μονάδων παρέστη σήμερα ο Δήμαρχος Μεσσήνης
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo