Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2022 » Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η πραγματοποίηση παρεμβάσεων σε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης προς όφελος και διευκόλυνση των πολιτών.

Συγκεκριμένα, τις προηγούμενες ημέρες:

  • Ολοκληρώθηκαν έργα διευθέτησης ομβρίων στις Δημοτικές Κοινότητες Αρσινόης και Αρχαίας Μεσσήνης. Μάλιστα η αποτελεσματικότητα των έργων φάνηκε μετά την έντονη βροχόπτωση στις 13 Ιουλίου, όπου αποφεύχθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα.
  • Έγινε αποκατάσταση δημοτικής οδοποιίας στη Δημοτική Κοινότητα Βαλύρας σε σημείο που είχε διαβρωθεί από το παρακείμενο ρέμα «Μπαλάνη» και αποτελούσε χρόνιο πρόβλημα της περιοχής, καθώς εγκυμονούσε ο κίνδυνος διακοπής της κυκλοφορίας από τον συγκεκριμένο δρόμο.
  •  Τσιμεντοστρώθηκε ο προαύλιος χώρος του δημοτικού καταστήματος στη Δ.Κ. Καλαμαρά και θα επακολουθήσει διαμόρφωσή του με στοιχεία ηλεκτροφωτισμού και αστικού εξοπλισμού ώστε να λειτουργήσει ως χώρος πλατείας.
  • Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στους μαντρότοιχους των κοιμητηρίων των Δ.Κ. Χατζή και Τρικόρφου με την κατασκευή καινούριων πέτρινων καλαίσθητων  μαντρών, καθότι αποτελούνταν από σαθρά υλικά και υπήρχαν έντονες καταπτώσεις.   
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo