Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2022 » Οι χορωδίες του 1ου και 2ου Γυμνασίου Μεσσήνης έψαλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο
Οι χορωδίες του 1ου και 2ου Γυμνασίου Μεσσήνης έψαλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε το Δημαρχείο σήμερα το πρωί με τα κάλαντα των Χριστουγέννων και εορταστικά τραγούδια που τραγούδησαν στον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο, οι μαθητές που συμμετέχουν στις Χορωδίες του 1ου και του 2ου Γυμνασίων Μεσσήνης.

Τους μαθητές συνόδευσε στο τραγούδι με το αρμόνιό του, ο καθηγητής Μουσικής Νίκος Καρακαλπάκης, ο οποίος έχει ιδρύσει τις χορωδίες των δύο σχολείων.

Τους μαθητές συνόδευσαν στο Δημαρχείο, ο υποδιευθυντής του 1ου Γυμνασίου Στέφανος Λιάσκος και οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Κωνσταντίνα Κοντοπούλου και Γιώργος Ευθυμιάδης.

Στο ισόγειο του Δημαρχείου όπου τραγούδησαν, συγκεντρώθηκαν οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Γαλιάτσος, Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα και Μπάμπης Μακρής και υπάλληλοι του Δήμου, οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους μαθητές.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε χρόνια πολλά, καλές γιορτές με υγεία σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και καλή πρόοδο στους μαθητές. Παράλληλα συνεχάρη τους μαθητές για τη συμμετοχή τους και πρόοδό τους στις σχολικές Χορωδίες.

Στη συνέχεια, προσφέρθηκαν σε όλους γλυκίσματα. 

 

 

Οι χορωδίες του 1ου και 2ου Γυμνασίου Μεσσήνης έψαλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο
photo
photo
photo
photo