Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2023 » Παραδόθηκαν τρεις νέοι απινιδωτές για αντίστοιχους αθλητικούς χώρους του Δήμου μας
Παραδόθηκαν τρεις νέοι απινιδωτές για αντίστοιχους αθλητικούς χώρους του Δήμου μας

Ο Δήμος Μεσσήνης στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την ασφάλεια αθλητών και πολιτών στους δημοτικούς αθλητικούς χώρους, εξασφάλισε τρεις νέους φορητούς απινιδωτές, για αντίστοιχα γήπεδα ποδοσφαίρου.

Σήμερα ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μπάμπης Μακρής, παρέδωσαν τους απινιδωτές, σε εκπροσώπους ομάδων για τα γήπεδα Βαλύρας, Πεταλιδίου και Λογγάς.

Πιο συγκεκριμένα, παρέλαβαν: έναν απινιδωτή ο πρόεδρος του «Αστέρα Βαλύρας» Χρήστος Καίσαρης και το μέλος του Δ.Σ.  της ομάδας Ανδρέας Δουλάμης για το γήπεδο ποδοσφαίρου της Βαλύρας, έναν απινιδωτή ο πρόεδρος του «Απόλλωνα Πεταλιδίου» Αλέκος Διονυσόπουλος για το γήπεδο ποδοσφαίρου Πεταλιδίου και έναν απινιδωτή το μέλος της «Αθλητικής Ένωσης Λογγάς» Κώστας Σούγλερης για το γήπεδο ποδοσφαίρου Λογγάς.

«Η ασφάλεια των αθλητών μας στα γήπεδα, η παροχή πρώτων βοηθειών και η διατήρηση της ζωής είναι υποχρέωση όλων μας. Κάθε αθλητικός χώρος, πρέπει να διαθέτει φορητό απινιδωτή, ο οποίος αποδεικνύεται σωτήριος σε μία κρίσιμη στιγμή», δήλωσε ο Δήμαρχος μετά την παράδοση.

Παραδόθηκαν τρεις νέοι απινιδωτές για αντίστοιχους αθλητικούς χώρους του Δήμου μας
photo