Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2023 » Ολοκληρώνεται και παραδίδεται άμεσα προς χρήση το 4ο Νηπιαγωγείο Μεσσήνης
Ολοκληρώνεται και παραδίδεται άμεσα προς χρήση το 4ο Νηπιαγωγείο Μεσσήνης

Ένα σημαντικό έργο για τις υποδομές εκπαίδευσης ολοκληρώνεται και παραδίδεται άμεσα προς χρήση. Πρόκειται για την ανέγερση του 4ου Νηπιαγωγείου Μεσσήνης (έναντι του Κέντρου Υγείας Μεσσήνης), το οποίο αναμένεται να εγκαινιαστεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στο χώρο μαζί με τους αντιδημάρχους Σπύρο Κοντοθανάση και Κώστα Ρούτση, υπηρεσιακούς παράγοντες και τον ανάδοχο του έργου.

Οι εργασίες κατασκευής έχουν ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος τους και απομένουν σχετικές λεπτομέρειες που αφορούν σε εξωτερικούς χώρους.

Το έργο είναι προϋπολογισμού μελέτης 575.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και υλοποιείται από την Κτ.Υπ. Α.Ε. κατόπιν συνδρομής του Δήμου Μεσσήνης σε μελετητικό επίπεδο. Αφορά ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κτίριο με όλες τις προδιαγραφές που επιβάλλει η νομοθεσία αφού η Δημοτική Αρχή είχε θέσει σε προτεραιότητα την αναβάθμιση σχολικών κτιρίων και το έκανε πράξη.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου.

 

Ολοκληρώνεται και παραδίδεται άμεσα προς χρήση το 4ο Νηπιαγωγείο Μεσσήνης
photo
photo