Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2024 » Ενημέρωση στην πλατεία την Πέμπτη για τη λειτουργία του Πολυκέντρου Ανακύκλωσης Υλικών
Ενημέρωση στην πλατεία την Πέμπτη για τη λειτουργία του Πολυκέντρου Ανακύκλωσης Υλικών

Εκδήλωση ενημέρωσης για τη λειτουργία του Πολυκέντρου Ανακύκλωσης Υλικών στον Δήμο Μεσσήνης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί, στο χώρο όπου βρίσκεται το Πολύκεντρο στη βορειοανατολική πλευρά του κεντρικού πάρκου Μεσσήνης.

Την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Πολυκέντρου στη Μεσσήνη θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ενώ ο αναπληρωτής διευθυντής του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου Νικόλαος Αγγελόπουλος θα ενημερώσει για τη μεγάλη σημασία της διαλογής των υλικών στην πηγή, η οποία μειώνει το ενεργειακό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα της μεταφοράς των ανακυκλούμενων υλικών.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μεσσήνης Νίκος Ξενογιάννης θα μιλήσει για τις ενέργειες του Δήμου για την προώθηση της ανακύκλωσης.

Την ενημερωτική εκδήλωση που οργανώνεται από τον ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου και τον Δήμο Μεσσήνης, θα παρακολουθήσουν αντιπροσωπείες μαθητών με συνοδούς εκπαιδευτικούς, από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης και το 2ο Γυμνάσιο Μεσσήνης.

Ενημέρωση στην πλατεία την Πέμπτη για τη λειτουργία του Πολυκέντρου Ανακύκλωσης Υλικών
photo