Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Δελτία Τύπου » 2024 » Τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν οι αθλητές του παλαιστικού Συλλόγου "Αριστόδημος" με τον προπονητή και τους γονείς τους
Τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν οι αθλητές του παλαιστικού Συλλόγου "Αριστόδημος" με τον προπονητή και τους γονείς τους

Τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο επισκέφθηκαν στο γραφείο του, αθλητές του Αθλητικού Παλαιστικού Συλλόγου Μεσσηνίας «Αριστόδημος» με τους γονείς τους και τον προπονητή τους, καθηγητή Φυσικής Αγωγής Γιώργο Ευθυμιάδη. Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μπάμπης Μακρής, συζήτησαν ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου. 

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές για τις πρόσφατες διακρίσεις τους, τους γονείς τους για τη στήριξη αλλά και τον προπονητή τους που με την καθοδήγησή του, έχουν επιτύχει σημαντικές πανελλήνιες διακρίσεις στη διάρκεια της 7ετούς λειτουργίας του Συλλόγου, ο οποίος συνεχώς αυξάνει τους αθλητές του. Διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες στήριξης της πάλης και των αθλητών της με εξοπλισμό και χώρο εκγύμνασης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αθλητές Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης και Ελένη Μαρκοπούλου (γ΄ θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U15 στις 9-10/3 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων Λάρισας), Όλγα Χαριτοπούλου (5η θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα πάλης στις 11/3 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων Λάρισας), Γιώργος Μαρκατσέλης και Οδυσσέας Χατζής.

Τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν οι αθλητές του παλαιστικού Συλλόγου "Αριστόδημος" με τον προπονητή και τους γονείς τους
photo
photo