Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Εκδηλώσεις » Διήμερο Φεστιβάλ μέσα στη φύση πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου στο Μαγγανιακό του Δήμου Μεσσήνης
Διήμερο Φεστιβάλ μέσα στη φύση πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου στο Μαγγανιακό του Δήμου Μεσσήνης

Διήμερο Φεστιβάλ μέσα στη φύση, με προγραμματισμένες δράσεις για όλες τις ηλικίες διοργανώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου στο Μαγγανιακό του Δήμου Μεσσήνης.

afisa maggan

Η οργανωτική ομάδα του Φεστιβάλ του Μαγγανιακού προσκαλεί τον κόσμο στις ποικίλες δράσεις που έχει οργανώσει για το διήμερο, σημειώνοντας ότι το πλούσιο πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει διαμορφωθεί τόσο από κατοίκους και φίλους του χωριού, όσο και από ομάδες, φορείς και εγχειρήματα της ευρύτερης περιοχής και περιλαμβάνει θεματικά σεμινάρια και εργαστήρια, έκθεση παραγωγών, ομάδων, φορέων και εγχειρημάτων, πεζοπορίες σε μονοπάτια, συζητήσεις, δραστηριότητες για παιδιά, εκθέσεις, προβολές, καλλιτεχνικά δρώμενα και μουσικές βραδιές.

Το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 8.30 π.μ. με πεζοπορίες σε μονοπάτια γύρω από το χωριό, αναβίωση παλιών επαγγελμάτων, εκθέσεις, συζητήσεις, παιδικό πρόγραμμα για την απασχόληση των παιδιών καθώς και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Επίσης στο χώρο θα λειτουργεί αυτοοργανωμένο camping για όσες και όσους θα ήθελαν να διανυκτερεύσουν. 

Το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 9 μ.μ. ο Βασίλης Ράλλης θα ταξιδέψει τους επισκέπτες με τη μουσική του βάζοντας στις λέξεις συναισθήματα και σκέψεις. Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται την Κυριακή 12 Ιουνίου με παραδοσιακό γλέντι από τους «Φυστικί Σαλόνι» το οποίο αρχίζει στις 9 μ.μ. 

«Αναζήτησε εκείνο που σε εκφράζει και εμπλούτισε τις γνώσεις/δεξιότητές σου για ένα πολύχρωμο βιώσιμο αύριο. Σας περιμένουμε με το ποτήρι σας!», σημειώνει στο κάλεσμά της η οργανωτική ομάδα του Φεστιβάλ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στα: www.magganiako.gr, mailto:hello@magganiako.gr,  fb: @Dialogue.action.

Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Μαγγανιακιτών, ο Δήμος Μεσσήνης, οι Κοιν.Σ.Επ. Νόστος και «ΚουΚουβά», το civil Europe και το Dock – Συνεργατικός Χώρος της Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.).

Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ ΕΔΩ:

Διήμερο Φεστιβάλ μέσα στη φύση πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου στο Μαγγανιακό του Δήμου Μεσσήνης
photo
photo
photo
photo