Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Εκδηλώσεις » Μουσική εκδήλωση «Τραγούδια της Θάλασσας» από το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης την Παρασκευή στη Μπούκα
Μουσική εκδήλωση «Τραγούδια της Θάλασσας» από το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης την Παρασκευή στη Μπούκα

Με τη μουσική εκδήλωση «Τραγούδια της Θάλασσας» το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης θα γιορτάσει την Παρασκευή 29 Ιουλίου στο γεφυράκι της παραλίας Μπούκα την 16η επέτειο από την ίδρυσή του.

Στην εκδήλωση που θα αρχίσει στις 9 μ.μ. συμμετέχουν στο τραγούδι η Μαρία Κρασοπούλου, στην κιθάρα ο Αντώνης Κουφουδάκης και στην αφήγηση η Παναγιώτα Ηλιοπούλου. Τραγουδά επίσης η χορωδία του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης με μαέστρο τον Γιάννη Ζέρβα.

 Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου στη Μεσσήνη και τα χωριά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό σήμερα Τετάρτη  27 Ιουλίου στις 21:00 στο πλαίσιο του 8ο OPEN AIR FESTIVAL θα προβληθεί η ταινία “Soul Kitchen (2009)” του Fatih Akin, στη Μπούκα Μεσσήνης από Κοιν.Σ.Επ.ΡΕΚΤΗΣ. Είσοδος με αντίτιμο.

Αύριο Πέμπτη  28 Ιουλίου στις 21:00 θα γίνει παράσταση καραγκιόζη με τίτλο «Το Μαγεμένο Δέντρο» από τον θίασο Σκιών Δημητρακόπουλου στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Αριστομένη.

 

Μουσική εκδήλωση «Τραγούδια της Θάλασσας» από το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης την Παρασκευή στη Μπούκα
photo