Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Εκδηλώσεις » Ο Δήμος Μεσσήνης στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO
Ο Δήμος Μεσσήνης στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO

                                                          image 

 

Για 2η συνεχόμενη φορά ο Δήμος Μεσσήνης συμμετείχε στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO”, τη σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε από 27 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2017 στη  Αργολίδα και προωθεί την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο, ενώ πραγματώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Η έκθεση και φέτος είχε επίκεντρο τον αγροδιατροφικό τομέα, ο οποίος αποτελεί το βασικό πυλώνα για την περιφέρεια Πελοποννήσου, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των Πελοποννησιακών προϊόντων και τα οφέλη της Πελοποννησιακής διατροφής. Επίσης σημαντικό τμήμα της έκθεσης αφιερώθηκε στον τουρισμό καθώς στόχος είναι η ανάδειξη της Πελοποννήσου ως ιδανικός προορισμός που περιλαμβάνει όλες τις μορφές του τουρισμού.

Στο περίπτερο του Δήμου Μεσσήνης είχαν τη δυνατότητα να παραβρεθούν εκατοντάδες επισκέπτες και να γνωρίσουν τα αξιοθέατα του τόπου, να πάρουν τουριστικά φυλλάδια, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς αλλά και να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η αισθητική του περιπτέρου καθώς όλες οι φωτογραφίες που απεικόνιζαν τα αξιοθέατα του Δήμου είχαν τραβηχτεί από δημότες και επισκέπτες του Δήμου στα πλαίσια του καλοκαιρινού διαγωνισμού φωτογραφίας που είχε οργανώσει ο Δήμος Μεσσήνης.

Με τη συμμετοχή του σε σημαντικές εκθέσεις, ο Δήμος Μεσσήνης στοχεύει στην αύξηση της τουριστικής κίνησης, στην ανάδειξη σημαντικών αξιοθέατων του τόπου, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, της γαστρονομίας αλλά και την  ευρύτερη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών επιχειρησεων.

Ο Δήμος Μεσσήνης στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO
photo