Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Εκδηλώσεις » Εντυπωσιακή η συμμετοχή στο παιδικό καρναβάλι της Μεσσήνης το Σαββατοκύριακο
Εντυπωσιακή η συμμετοχή στο παιδικό καρναβάλι της Μεσσήνης το Σαββατοκύριακο

iamge

iamge

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο με παιχνίδια, κατασκευές, χορό και γενικότερα πολλή διασκέδαση για παιδιά και μεγάλους, προσέφεραν ο Δήμος Μεσσήνης, οι σύλλογοι και οι φορείς που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του παιδικού καρναβαλιού της πόλης. Η κεντρική πλατεία της Μεσσήνης γέμισε από παιδιά και γονείς, από μικρές χορεύτριες και χορευτές και από πολλούς μασκαράδες που μετέφεραν το κλίμα των ημερών.

Στις αποκριάτικες εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αιρετοί επιφορτισμένοι με την οργάνωση των εκδηλώσεων των ημερών και αρκετός κόσμος.

«Η συμμετοχή των παιδιών μας, μας δίνει μεγάλη χαρά και πετυχαίνει τον στόχο που είναι να μυηθούν στο αποκριάτικο κλίμα. Αυτά τα νέα παιδιά είναι οι αυριανοί καρναβαλιστές και άξιοι συνεχιστές της παράδοσης του νησιώτικου καρναβαλιού. Θερμές ευχαριστίες σε όσους συνετέλεσαν για να βγει αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Δήμαρχος.

Χοροί από τον Σύλλογο «Η χαρά του παιδιού», τον Σύλλογο «Οι φίλοι της Μεσσήνης» και τη Σχολή Χορού «Kinisis TEXNH»,  προσέφεραν κέφι. Οι κατασκευές χαρταετού και μάσκας και η βόλτα με το τρενάκι ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Στη μεγάλη πολύχρωμη παιδική καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης, συμμετείχαν παιδιά από το ΚΔΑΠ, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του Δήμου, το ΘΕΜ, τον Σύλλογο «Η χαρά του παιδιού», τον «Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Μεσσήνης» και τη Σχολή Χορού «Kinisis TEXNH».  Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με παιδικό πάρτι.

image

image

image

image

image

image

image

iamge

image

image

 

Εντυπωσιακή η συμμετοχή στο παιδικό καρναβάλι της Μεσσήνης το Σαββατοκύριακο
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo