Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Εκδηλώσεις » Επιτυχημένη η εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο Δημαρχείο Μεσσήνης
Επιτυχημένη η εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο Δημαρχείο Μεσσήνης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα η εκδήλωση «Εθελοντισμός-Σχολείο-Κοινωνία» στο αίθριο του ισογείου στο Δημαρχείο Μεσσήνης. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον εθελοντισμό και στη διασύνδεσή του  με το σχολείο και την κοινωνία και συνδιοργανώθηκε από το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης και τον Δήμο Μεσσήνης.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι χρέος όλων μας είναι να μάθουμε στα παιδιά μας τις αρχές και τις αξίες του εθελοντισμού, υπογραμμίζοντας ότι η εκδήλωση είναι μία τιμή στον ανώνυμο εθελοντή που διακατέχεται από τη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.

Επίσης ανέφερε ότι ο Δήμος Μεσσήνης έχει αναπτύξει δράσεις για τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων με τη δημιουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου,  το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», τα Κέντρα Κοινότητας τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα και δράσεις καθώς τη δημιουργία του ΚΕΠ Υγείας που θα λειτουργήσει τη νέα χρονιά.

Τέλος, συνεχάρη το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης για τις πολυσχιδείς δράσεις που έχει αναπτύξει με εμφανή αποτελέσματα στη Μεσσήνη, προτρέποντάς το να επεκτείνει τη δράση του στον ευρύτερο Δήμο.

                           image		    image	      image

Επιτυχημένη η εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο Δημαρχείο Μεσσήνης
photo
photo
photo