Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Εκδηλώσεις » Επιτυχημένος ο 1ος χριστουγεννιάτικος νυχτερινός αγώνας δρόμου Μεσσήνης
Επιτυχημένος ο 1ος χριστουγεννιάτικος νυχτερινός αγώνας δρόμου Μεσσήνης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο 1ος νυχτερινός αγώνας δρόμου Μεσσήνης (Christmas Night Run) που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου. Η κεντρική πλατεία Μεσσήνης γέμισε με δρομείς κάθε ηλικίας που φορώντας τα κόκκινα σκουφάκια τους, έδωσαν μια χαρούμενη εορταστική νότα στην πόλη.

Την απόσταση των 4 γύρων περιμετρικά του πάρκου και της κεντρικής πλατείας, κάλυψαν με μεγάλη ευκολία μικροί και μεγάλοι δρομείς, τρέχοντας ή περπατώντας.

«Επιτυχημένες εκδηλώσεις όπως αυτή, με μεγάλη συμμετοχή από όλες τις ηλικίες, που φέρνουν κόσμο στην πόλη και προσφέρουν διασκέδαση και χαρά σε όλους, δεν μπορεί παρά να στηρίζονται ώστε να επαναληφθούν και τις επόμενες χρονιές», δήλωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη διοργάνωση.

Σημειώνεται ότι τη διοργάνωση έκανε ο Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης (Σ.Α.Μ) σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσσήνης. Στους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν σκουφιά του Άη Βασίλη και αναμνηστικά μετάλλια. Τα αναψυκτικά Green cola και τα νερά ΖΑΓΟΡΙ ήταν προσφορά της αντιπροσώπου της εταιρείας στο Ν. Μεσσηνίας Ελένης Κάτσου και του υπεύθυνου Πωλήσεων Τάκη Καλογερόπουλου.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τον ιατρό Ευστράτιο Κομπότη για την παρουσία του στον χώρο όση ώρα διεξαγόταν ο αγώνας καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης και την Τροχαία Καλαμάτας για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας.

Αμέσως μετά ακολούθησαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία «Οι τροβαδούροι της Μεσσήνης», μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία.
Η βραδιά έκλεισε με ωραίες μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια από τη μαθητική συναυλία του Ωδείου Μεσσήνης στον ίδιο χώρο.

image

image

image

image

image

image

image

image

iamge

 

Επιτυχημένος ο 1ος χριστουγεννιάτικος νυχτερινός αγώνας δρόμου Μεσσήνης
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo