Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Εκδηλώσεις » Η ετήσια γιορτή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στη Μεσσήνη την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου
Η ετήσια γιορτή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στη Μεσσήνη την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Στη Μεσσήνη θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. με τις βραβεύσεις των κορυφαίων και τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Μεσσήνης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει απονομή τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα που με την αγάπη και προσφορά τους τιμούν το αθλητικό κίνημα και την καλαθοσφαίριση, καθώς και σε αθλητές, προπονητές και παράγοντες.

Θα γίνουν επίσης απονομές επάθλων στους πρώτους της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, ενώ θα πραγματοποιηθούν και οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α1΄ – Α2΄ κατηγορίας ανδρών και γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Νικόλαος Μπουντούρης με θέμα «Πρόγραμμα ανάπτυξης των αθλητικών συλλόγων μπάσκετ – Σχέση της ομάδας και της οικογένειας του αθλητή – Νοοτροπία – Χαρακτήρας» και ο καθηγητής διαιτησίας και μέλος της Κ.Ε.Δ. – Ε.Ο.Κ. Κωνσταντίνος Κορομηλάς με θέμα «Ο ρόλος του διαιτητή στην εξέλιξη της καλαθοσφαίρισης».

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. και επίτιμος πρόεδρος της FIBA Europe Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας της Ε.Ο.Κ. Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

                                                         image 

 

Η ετήσια γιορτή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στη Μεσσήνη την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου
photo