Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Εκδηλώσεις » “Ευχές” από τους Παιδικούς Σταθμούς στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης την Κυριακή
“Ευχές” από τους Παιδικούς Σταθμούς στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης την Κυριακή

Στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης συνεχίστηκαν χθες Κυριακή 22 Δεκεμβρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου.
Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, της χαράς και της αλληλεγγύης.
Με τη σκέψη στα παιδιά που είναι λιγότερο τυχερά από άλλα, χθες “κάναμε ευχή” αγοράζοντας ένα αστέρι προς 2 ευρώ και βοηθήσαμε να πραγματοποιηθούν οι ευχές παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.
Πολλοί δημότες με τα παιδιά τους αγόρασαν χθες αστέρια, έγραψαν πάνω σε αυτά τις ευχές τους και τα κρέμασαν στα δέντρα των ευχών, συνεισφέροντας στην πρωτοβουλία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Μεσσήνης, να προσφέρει στον Οργανισμό “Make a wish”.

Υγεία για όλα τα παιδιά ευχήθηκε μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Μεσσήνης που κρέμασε το αστέρι του στο δέντρο των ευχών. Στη συνέχεια οι παιδαγωγοί των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Μεσσήνης είχαν προγραμματίσει εργαστήρια κατασκευών στα οποία τα παιδιά απασχολήθηκαν κάνοντας ομαδικές δημιουργίες. Από τον ιδιωτικό Σταθμό «Το πρώτο μας σχολείο» οι παιδαγωγοί είχαν προγραμματίσει κατασκευή στολιδιών από πηλό, δραστηριότητα με την οποία τα παιδιά καταπιάστηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον.

image

image

image

image

 

image

 

“Ευχές” από τους Παιδικούς Σταθμούς στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης την Κυριακή
photo
photo
photo
photo
photo