Αρχική » ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ » Νέα του Δήμου » Εκδηλώσεις » Κάλαντα και ευχές παραμονή των Χριστουγέννων στο Δημαρχείο Μεσσήνης
Κάλαντα και ευχές παραμονή των Χριστουγέννων στο Δημαρχείο Μεσσήνης

Η Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης, είπε σήμερα Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο, κατά την επίσκεψή της στο Δημαρχείο.

Αρχικά, έπαιξε χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο αίθριο του Δημαρχείου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Μουνδρουλέα, παρουσία αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο γραφείο του Δημάρχου, όπου συνέχισαν με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στα μέλη της Φιλαρμονικής χρόνια πολλά για τις γιορτές των Χριστουγέννων, τονίζοντας ότι αποτελούν στολίδι για τον Δήμο και η παρουσία τους πρωταγωνιστεί σε κάθε εκδήλωση, για να προσθέσει στη συνέχεια ότι είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι πολλά μικρά παιδιά εμπιστεύονται τη Δημοτική Φιλαρμονική για τη μουσική τους παιδεία.

Αμέσως μετά την επίσκεψή της στο Δημαρχείο, η Δημοτική Φιλαρμονική συνέχισε με τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε κεντρικούς δρόμους της Μεσσήνης και στην πλατεία.

Επίσης, τον Δήμαρχο επισκέφθηκε στο γραφείο του και αντάλλαξαν ευχές, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Μεσσηνίας Δημήτρης Γεωργανάς.

Κάλαντα και ευχές παραμονή των Χριστουγέννων στο Δημαρχείο Μεσσήνης
photo
photo
photo
photo
photo